Markus Lustig


Kuka olen?

Olen yritysturvallisuuden haasteisiin sekä työympäristöongelmien ratkaisemiseen erikoistunut asiantuntija, ja olen toiminut yrittäjänä ja ongelmatilanteiden ratkojana vuodesta 2011. Narsistinen persoonallisuushäiriö ja siihen liittyvä työyhteisön moraalin lasku, ilmapiirin ja tulosten heikkeneminen tuottaa aina siitä kärsivälle yhteisölle ja yritykselle vahinkoa. Olen erikoistunut tämänkaltaisten tapausten selvittämiseen ja autan yrityksiä sekä yrittäjiä ratkaisemaan tilanteen siihen sopivalla ja kestävällä tavalla sekä rakentamaan työyhteisöihin toimivia ja tehokkaita HR-prosesseja, esimerkiksi ongelmatilanteiden käsittelyä varten.

Työpaikkakiusaaminen ja narsistinen persoonallisuushäiriö

Useimmat tapaukset joita olen käsitellyt, ovat olleet haastavia, useita vuosia jatkuneita sekä niihin usein liittyy epäilys tai tieto persoonallisuushäiriöisen, kuten narsistin, aiheuttamasta problematiikasta ja olen erikoistunut ratkomaan nimenomaan tämän kaltaisia ongelmatilanteita.

Koska en ole psykologi, psykiatri tai työnohjaaja, en ole myöskään sidottu tiettyihin raameihin, joita kyseinen työtehtävä titteleineen tuo tullessaan. Tavoitteeni on nimenomaisesti tunnistaa ongelmahenkilöt sekä problematiikka ja ratkoa ongelmatilanne yhteistyössä kanssanne hyödyntäen erittäin hioutunutta työkalupakkia. Olen perehtynyt ja tutustunut persoonallisuushäiriöhin käytännössä koko elämäni ajan. Tähän mennessä olen ollut auttamassa useita kymmeniä työyhteisöjä erinomaisin tuloksin. Monissa tapauksissa tuloksia on saavutettu lyhyissäkin ajoissa, jopa viikoissa.

Yritysturvallisuus

Järjestän vuodessa useita seminaareja joissa käsitellään teemaa narsisti työpaikkakiusaajana. Seminaarin tavoitteena on antaa työkaluja tilanteiden ratkaisemiseen sekä liennyttämiseen ja tarjota käytännön tietoa persoonallisuushäiriöisen ihmisen kanssa toimimisesta. Toimin lisäksi kouluttaja-valmentaja-konsulttina yritysmaailmassa, esimerkiksi uhka- ja vaaratilanne sekä riskienhallintaan ja yritysturvallisuuteen liittyvissä teemoissa.

Luottamustehtäviäni

Mielenterveyden Keskusliitto, hallituksen jäsen 2014-

Mielenterveyden Keskusliitto, järjestövaliokunnan puheenjohtaja 2015-

Narsistien Uhrien Tuki Ry, hallituksen jäsen, työympäristöongelmien asiantuntija 2013 – 2014

Narsistien Uhrien Tuki Ry, hallituksen varapuheenjohtaja, työympäristöongelmien asiantuntija 2014-2015

Piditkö? Jaa se kaverille!Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email